ДЕНОНОЩНО 088 229 5164 088 229 5164
Смяна и ремонт на гуми на Автомобили

Смяна и ремонт на гуми на Автомобили

Нашият мобилен сервиз за гуми предлага както традиционната, сезонна смяна на вашите гуми, така и извършване на ремонти при настъпилиа извънредна ситуация.

Смяната на гуми се извършва на време и място по желание на клиента. Се цел максимално пестене на неговото време, ние бихме могли да извърпиш смяната докато той върши свои лични задължения - е на работа и тн.

Също така, при смяната на гуми, ние предлагаме възможност да донесем новите сезонни гуми и съответно да извозим старите в нашият хотел за гуми.

При възникнала извънредна ситуация на пътя или извън него, ние от Гуми експрес сме 24/7 на разположение да извършим ремонт на повредена гума и съответно да помогнем на нашият клиент в извънреда ситуация.

Ремонтът се извършва обикновенно като се демонтира гумата от автомобила след което се демонтира от джантата и се поставя съответно пластир или лепенка за външни гуми. След ремонта, джантата се монтира обратно, прави се електронен баланс, след което се монира на автомобила.

Също така, има възможност за по-тежки ремонти на гумите ,чрез вулканизация. Вулканизацията се извършва по следният начин. При демонтаж на гумата, тя се обработва, след което тя бива наслоявана с калчук, изпича се на преса в порядака на 2-2:30 часа. След което гумата се охлажда, залепва се съответният пластир от вътрешната страна, шлайфа се от външната страна остатъчен материал от вулканизацията и след което гумата се монитра и балансира.