ДЕНОНОЩНО 0882 295 164 0882 295 164
Ремонт на гуми

Ремонт на гуми

Ремонт на пробити и спукани гуми

Лошият късмет може да сполети всеки. В случай че усетите че вашата гума губи бързо своето въздушно налягане или просто е спукана или пробита, обадете ни се, има голяма възможност тази гума да бъде поправима.

Ремонтът на гуми е една от основните ни дейности. Ние ще дойдем при вас и ще поправим гумата. Нашите корекции са дълготрайни и обикновенно остават за целия живот на вашата гума.

За ремонтът на гумите използваме гъбни тапи, които инсталираме във вашата гума. Ние подменяме вашия въздушен клапан и ребалансираме вашето колело. Не е необходимо да взимате нова гума, ако вашата все още е поправима.

При по-тежки повреди в гумата, прибягваме до метода на вулканизирането. При вулканизация гумата се демонтира и след това обработва. Наслоява се с калчук, след което се изпича на преса във времеви проядък около 2 часа. След това,гумата бива охлаждана, залепва се съответният нужен пластир от вътрешната страна. От въшната страна гумата се шлайфа с цел отстраняване на остатъчният материал от вулканизацията. След това гумата се монтира и балансира. Цялото нужно оборудване за извършване на процеса е налично в нашият мобилен сервиз.

Ние от гуми експрес, също така бихме могли да подменим вашата гума с резервната такава. В случай че имате резервно колело за спестяване на пространство или резервно колело в пълен размер, но не успявате да го замените, просто ни се обадете и ние ще се погрижим да се върнете на пътя възможно най-бързо.

Относно ремонта, ние от мобилен сервиз за гуми "Гуми експрес" смятаме, че правилният ремонт на гумата трябва да включва както запушалка, така и лепенка.

Най-добра за Вас и вашата безпоасност, е ремонтът на гуми да се извърши специалист по обслужване на гуми, като се използват одобрени от производителя процедури.

Ако гумата непрекъснато губи налягането на инфлацията или е загубила цялото или по-голямата част от налягането си на инфлация, тя трябва да бъде извадена от колелото за пълен вътрешен преглед, за да се провери за повреди.

За превозни средства, оборудвани с двойни сглобки на гуми (двойни), ако една от двойните гуми стане значително недостатъчно надута или плоска, другата гума ще поеме натоварването и на двете гуми, което води до претоварено състояние и за двете гуми. Следователно и двете гуми трябва да бъдат проверени от специалист по обслужване на гуми за повреди.